Με την ίδια… συνταγή, τον ίδιο τρόπο παιγνιδιού, την ίδια φιλοσοφία, την ίδια ενδεκάδα (εδώ υπάρχει ένα ερωτηματικό), την ίδια αγωνιστική νοοτροπία και τακτική, το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση, για τον ίδιο στόχο, τη νίκη και την πρόκριση, πηγαίνει αύριο Τετάρτη (4/5) η Ομόνοια στον κρίσιμο και πολύ σημαντικό επαναληπτικό με την Ανόρθωση στο Κύπελλο.
Οι «πράσινοι», έχουν κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 μέσα στο «Αντ. Παπαδόπουλος», αλλά θα χρειαστεί να τα κάνουν ξανά όλα τα… ίδια, για να μπορέσουν να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Η σημαντική διαφορά, σε σχέση με το πρώτο ματς, είναι ο… κόσμος τους! Αυτή τη φορά, στο γήπεδο, η συντριπτική πλειοψηφία, θα είναι φίλοι του «τριφυλλιού», οι οποίοι εξάντλησαν εδώ και μέρες τα εισιτήρια και θα κατακλύσουν τις τρεις κερκίδες που τους αναλογούν.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με την αμφιβολία να έχει να κάνει με τον Γιούστε και την ετοιμότητα του για την ενδεκάδα. Ο Νιλ Λένον θα το κρίνει αυτό, με τον Χούμποτσαν να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή. Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι, όπως και στον πρώτο ημιτελικό, δηλαδή Φαμπιάνο, Λανγκ, Σέχου, Λέζιακς, Μπασιρού, Μιξ, Λοΐζου, Λοβέρα, Παπουλής και Μάταβζ.