Στην ΑΕΛ περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη, κάτι που θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Από εκεί και πέρα, είναι λογικό να μην βγαίνουν και πάρα πολλά στο κομμάτι του προγραμματισμού,. Με την «άπνοια» στο ρεπορτάζ της ομάδας βρήκαμε την ευκαιρία να δούμε τι κάνουν όσοι αποχώρησαν από την ομάδα Ιανουάριο μήνα.
Ο Αντρέ Τσάβες έφυγε από την ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας παρακαταθήκη 10 συμμετοχές και 0 γκολ.  Φεύγοντας από την Κύπρο κατέληξε στην Λατινική Αμερική και την Βολιβιανή Jorge Wilstermann. Ο Αργεντινός σκόραρε στο ντεμπούτο του και μετράει σε 12 συμμετοχές 6 γκολ! Μάλιστα είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.  Η επίδοση του Αργεντινού είναι η καλύτερη την τελευταία οκταετία ενώ το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη καθώς δεν έφτασε καν στα μισά του δρόμου.  Ο Τσάβες δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο με την νέα του ομάδα και βλέποντας το τι κάνει πιθανόν να διερωτώνται και στην ΑΕΛ, πως δεν μπόρεσε να έχει ανάλογη εικόνα.
Από τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες τον Ιανουάριο ο Φρανκ Μάζουρεκ αγωνίζεται βασικός στον Εθνικό Άχνας, μετρώντας 15 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχοντας θετική παρουσία με την φανέλα της νέας του ομάδας.
Οι  Βοζίνια, Πελέ και Άντονι Γεωργίου είναι σε αναζήτηση ομάδας.
Αριστείδου Μιχαήλ