Η τρομερή συμβολή που έχει ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι στην Τότεναμ, τα γκολ και οι ασίστ του σε αυτό το πρώτο διάστημα της θητείας του, κάνουν τον Κόντε να θέλει άμεσα να γίνει η αγορά του παίκτη από την Γιουβέντους και να μην περιμένει η ομάδα του μέχρι το 2023.
Ο Κουλουσέφσκι έχει καταφέρει να σκοράρει τρεις φορές και να σημειώσει 6 ασίστ σε 13 αναμετρήσεις με το λονδρέζικο κλαμπ, μετακομίζοντας από το Τορίνο στην αγγλική πρωτεύουσα τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού 18 μηνών, έναντι 10 εκατομμυρίων.
Ο Κόντε έχει μείνει τρομερά ικανοποιημένος από τον 21χρονο ποδοσφαιριστή που έχει «κολλήσει» αμέσως με την ομάδα και γι’ αυτό, όπως αναφέρει το Calciomercato, ο κόουτς των «σπιρουνιών» θέλει να επισπεύσει τη διαδικασία αγοράς του παίκτη.
Η συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τη Γιουβέντους είχε ορίσει ποσό εξασφάλισης των δικαιωμάτων του Κουλουσέφσκι στα 35 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι του 2023, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός, ωστόσο, δεν αποκλείεται η Τότεναμ να κινήσει πολύ πιο σύντομα τις διαδικασίες.