Ο Στέφαν Τσέποβιτς, με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες, έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ από την μια και από την άλλη η ομάδα έδωσε συνεχεία στα καλά αποτελέσματα.
Ο Τσέποβιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, πράγμα που το έχει κάνει συνολικά τέσσερις φορές, ημερολογιακά, σε μια χρονιά. Με τα χθεσινά του γκολ έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα και τα 12 συνολικά με την φανέλα της ΑΕΛ.
Ο Σέρβος είχε σκοράρει για πρώτη φορά δύο γκολ με την γαλαζοκίτρινη φανέλα στις 13/9/21 στο παιχνίδι ΑΕΛΠάφος 4-0 βρίσκοντας δίχτυα στο 8΄ και στο 37΄. Στις 19/12/21 στο ΑΕΛΟλυμπιακός 3-0 και πάλι βρήκε δίχτυα δις στο 22΄ και 45΄ λεπτό.
Η τρίτη φορά με την ΑΕΛ ήταν η χθεσινή κόντρα στον Εθνικό Άχνας με τα δύο γκολ, ενώ ημερολογιακά αν πάμε λίγο πιο πίσω θα βρούμε την τέταρτη φορά που ο Τσέποβιτς έβαλε δύο γκολ, ήταν στις 30/5/21 στο παιχνίδι Μάλαγα-Καστελόν 3-0 όταν σκόραρε δύο γκολ στο 65΄ και 86 μπαίνοντας μάλιστα ως αλλαγή στο παιχνίδι.
Είναι σημαντικό για την ΑΕΛ να έχει ζεστό τον Σέρβο, κάτι που δείχνει ότι είναι, ενόψει του παιχνιδιού με την Ομόνοια, εκεί που οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αριστείδου Μιχαήλ