Ο Νίκος Κίρζης έστειλε το μήνυμα και πλέον το μπαλάκι πάει στην μεριά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών που καλούνται άμεσα να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, να επιστρέψουν επιτέλους στις νίκες και να γυρίσουν το κλίμα.
Αν βγει κάποιος έξω στον κόσμο και κάνει ένα γκάλοπ με ερώτηση… ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής, φαντάζει δεδομένο ότι ο Απόλλωνας δεν θα βρίσκεται στις περισσότερες απαντήσεις παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή τέσσερις στροφές πριν από το τέλος.
Τι λέει αυτό; Λέει ότι χάθηκε η δυναμική, πήγαν στράφι όλα όσα έχτισε η ομάδα μέχρι σήμερα και μέσα στην διακοπή έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν για να το αλλάξουν.
Με διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλάζουν όλα, θα γίνει το πιο σημαντικό βήμα για τον τίτλο και μέχρι τότε ο Τσόρνιγκερ και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν τι είναι αυτό που πάει λάθος εδώ και δυόμιση μήνες και η ομάδα από φαβορί τείνει να γίνει αουτσάιντερ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέραν από τους μόνιμα τραυματίες Κατελάρη, Ζράντι και Μαλεκκίδη ο μόνος που δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα είναι ο Ογκέντα. Ο Γάλλος νιώθει καλύτερα και μέσα στις επόμενες μέρες θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Μέχρι το ντέρμπι με την Ανόρθωση ενδέχεται ότι θα είναι έτοιμος.