Ακόμη μια μυθική στιγμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγραψε ιστορία όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Έλληνας άσος με τους 42 πόντους που σημείωσε απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, ξεπέρασε τον μυθικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.
Έτσι ο «Greek Freak», μετά τα δύο βραβεία MVP, το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, τον τίτλο του MVP στα Play Off της περσινής σεζόν, αλλά και το βραβείο του MVP σε All-Star game, σημείωσε ακόμη μια ιστορική επίδοση.

ΤΟ ΜΑΤΣ
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει «όργια» και να γράφει ιστορία οι Μιλγουόκι Μπακς άλωσαν την έδρα των Μπρούκλιν Νετς και πήραν τη νίκη στην παράταση με 120-119
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 44 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ έγραψε ιστορία, αφού ξεπέρασε τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και με 14.216 πόντους έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς!
Ο ηγέτης του Μιλγουόκι, μάλιστα πέτυχε τις δύο κρίσιμες βολές στην… εκπνοή της παράτασης και χάρισε στην ομάδα του ακόμη μια νίκη και μάλιστα στο ντέρμπι απέναντι στους Νετς του Κέβιν Ντουράντ.
Από την πλευρά του ο KD, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 11 ασίστ, όμως δεν βρήκε τις απαντήσεις απέναντι στον Γιάννη και αστόχησε στην τελευταία του προσπάθεια με το τελικό 120-119 να δίνει μια πολύτιμη νίκη στους Μπακς.