Ο τρομερός Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Σέλτικς με 127-121, στο μεγάλο ντέρμπι για την 2η θέση στην ανατολική περιφέρεια.
Ο ηγέτης των Μπακς έκανε μια γεμάτη εμφάνιση και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους,11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, οδηγώντας την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Σέλτικς.
Οι Μπακς είχαν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 36-29. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο με το Μιλγουόκι να πηγαίνει προηγούμενο στα αποδυτήρια με 69-59.
Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι δύο ομάδες πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 12 πόντους, όμως οι Σέλτικς μείωσαν την διαφορά και με το επί μέρους 33-38 μείωσαν την διαφορά.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του ντέρμπι που δόθηκε πριν την αναμέτρηση, όμως στο τέλος μίλησε η τεράστια ποιότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που «καθάρισε» το ματς για την ομάδα του.
Εξαιρετικό ματς έκανε και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ για την Βοστώνη ξεχώρισαν οι Μάρκους Σμαρτ (29π. 7ασ.) και Τζέιλεν Μπράουν (22π. 10ρ. 11ασ.).