Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έθεσε άπαντες σε συναγερμό στον Παναθηναϊκό στο φινάλε της αναμέτρησης του «τριφυλλιού» κόντρα στην Άλμπα, με τον Σέρβο γκαρντ να αποφεύγει τα χειρότερα και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (11/4) κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο 30χρονος άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού, με τις πιθανότητες στην παρούσα φάση για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση απέναντι στους «ερυθρόλευκους» να είναι μοιρασμένες.
Ο Νέντοβιτς χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο, όπως και στο παιχνίδι της Stoxiximan Basket League κόντρα στο Λαύριο, με τον Σέρβο άσο να ξεπερνάει γρήγορα τον τραυματισμό του στο ματς με την περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος, κάτι που αφήνει ελπίδες για την παρουσία του στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.
Από την άλλη ο δεύτερος συνεχόμενος τραυματισμός στο ίδιο σημείο δείχνει πως ο Νέντοβιτς έχει αποκτήσει ευπάθεια στον αριστερό αστράγαλο, κάτι που προφανώς δεν είναι στα υπέρ του.
Η κατάσταση του 30χρονου άσου θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, με την Κυριακή (10/4) όπως όλα δείχνουν να είναι η κομβική, αφού θα κρίνει αν ο Νέντοβιτς θα πάρει μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και αν θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον «τελικό» που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στην Stoiximan Basket League.