Παρά τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης πιστεύει ακόμα στην ομάδα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
-Για τη συνολική πορεία της ομάδας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουμε τις περισσότερες νίκες και τις λιγότερες ήττες. Είμαστε καινούρια ομάδα, γνωρίζαμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, με έναν νέο προπονητή και μια νέα φιλοσοφία. Το ξέραμε από το καλοκαίρι, δεν είναι δικαιολογία. Απομένει να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια. Δεν μπορώ να βάλω όλα τα παιχνίδια στον ίδιο παρονομαστή. Υπήρχαν αγώνες που όντως δεν ήμασταν καλοί αλλά και παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε. Το τελευταίο παιχνίδι με την Πάφος FC είναι η πρώτη ήττα από τον Γενάρη, μετά από τρεις μήνες. Δεν νικούσαμε αλλά δεν χάναμε κιόλας».
-Για το αν θα πάει στο Κολόσσι: «Είναι μέσα στα πλάνα μου αυτή τη βδομάδα. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας».
-Για το αν περιβάλλονται άπαντες με εμπιστοσύνη: «Τους εμπιστεύομαι απόλυτα, πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί με τον κόσμο μας θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη».

ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΙΡΖΗ