Ας μιλήσουμε ρεαλιστικά. Όλοι γνώριζαν πως το μυαλό στην Ομόνοια θα ήταν στη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΛ. Αυτό που δεν περίμεναν ήταν να δουν την ομάδα τους μέχρι το 85’ (όταν έχασε το πέναλτι ο Μάταβς) να μην κάνει ούτε μια φάση για να καρδιοχτυπήσει τον αντίπαλο και την ίδια στιγμή να δέχεται τρία γκολ από την χειρότερη μέχρι σήμερα επίθεση του πρωταθλήματος.
Περίμεναν, μετά την 4άρα επί της ΠΑΕΕΚ, να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, να δείξουν κι’ άλλα καλά στοιχεία και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στον επαναληπτικό.
Πάει, όμως, τελείωσε το ματς με τον Ολυμπιακό και από αυτό δεν μπορούν να κρατήσουν απολύτως τίποτα.
Η προσοχή αυτόματα στρέφεται στην ρεβάνς και το μόνο που έχουν να κάνουν στο πράσινο στρατόπεδο είναι να μην επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση καθώς όπως είπε και ο Λέζιακς με τέτοια παρουσία δεν θα προκριθούν. Το πάθημα με τον Ολυμπιακό και η εμφάνιση πρέπει να γίνουν μάθημα προτού να είναι αργά και να βρεθούν προ του φάσματος νέου παθήματος που θα σημαίνει και το φινάλε της σεζόν.
Ο Νιλ Λένον έχει πλέον μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όπως υπογράμμισε στη διάσκεψη τύπου και δεν θα κάνει ξανά τόσες πολλές αλλαγές. Ουσιαστικά, με λίγα λόγια, ήθελε να πει, πως έχει καταλήξει στην (καλύτερη δυνατή) ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην ΑΕΛ.
Στην αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου» όπως εξελίχθηκε η χρονιά, η Ομόνοια, πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη αποφασισμένη και -το πιο σημαντικό- βελτιωμένη για να πάρει την πρόκριση. 

Θράσος Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/04/08/olympiakos-3-0-omonoia-triara-paramonis-fotos/

https://balla.com.cy/2022/04/08/echo-dimioyrgisei-mia-eikona-gia-se-oles-tis-theseis/

https://balla.com.cy/2022/04/08/olympiakos-3-0-omonoia-stigmiotypa/

https://balla.com.cy/2022/04/08/an-paixoyme-etsi-den-tha-prokrithoyme/