Τέλος στα όνειρα της Σέλτικ για τρεμπλ έβαλε η Ρέιντζερς, που την κέρδισε με 2-1 στην παράταση και μάλιστα με ανατροπή και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από το 2016. Εκτός έμεινε ο Γιώργος Γιακουμάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο 2ο λεπτό ο ΜακΓκρέγκορ έβαλε το μπλοκ στο σουτ του Κεντ ενώ στο 5’ η κεφαλιά του Ζότα έφυγε λίγο έξω ενώ στο 41’ το σουτ του Λούντστραμ, τράνταξε το δοκάρι του Χαρτ.

Στο 53ο λεπτό ο Χατάτε άλλαξε με τον Μαεντά κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 64’ ο ΜακΓκρέγκορ έβγαλε κάθετα στον Τέιλορ που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή κι έγραψε το 1-0 για τη Σέλτικ.

Μάλιστα στο 69’ η Σέλτικ άγγιξε το 2ο γκολ αλά ο Κάρτερ Βίκερς σημάδεψε το δοκάρι του ΜακΛάφλιν από κοντά και στο 79’ μετά από γύρισμα του Ταβερνιέ από δεξιά, ο Ρουφ κοντρόλαρε και η μπάλα στρώθηκε στον Άρφιλντ που με όμορφο σουτ έγραψε το 1-1.

Το ματς πήγε στην παράταση όπου στο πρώτο μέρος δεν είχε φάσεις και στο 111’ ο Χαρτ έσωσε μετά από σέντρα-σουτ του Άρφιλντ, ο Ταβερνιέ πλάσαρε στο δοκάρι και  στην επαναφορά ο Σακαλά σημάδεψε κι εκείνος το δοκάρι. Όμως στο 115’ ο Μπάσεϊ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, οι Σακαλά και Στάρφελτ πήγαν στην μπάλα  που τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Χαρτ για το 1-2.

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Γιουράνοβιτς (67’ Ράλστον), Κάρτρ Βίκερς, Στάρφελτ, Τέιλορ (91’ Φόρεστ), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (109’ Τέρνμπουλ), Ρόγκιτς (57’ Φουρουχάσι), Ζότα, Μαεντά (91’ Γουόλς), Αμπάντα (57’ Ο’Ράιλι)

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΛάφλιν, Γκόλντσον, Τεβερνιέ, Μπάσεϊ, Μπάρισιτς (109’ Μπαλογκάν), Λούντστραμ (100’ Καμαρά), Τζακ (75’ Ντέιβις), Αριμπό (75’ Άρφιλντ), Ράμσεϊ (43’ Ράιτ), Κεντ, Ρουφ (109’ Σακαλά)