Τα «σφυριά» κέρδισαν με 2-1 την Έβερτον που βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά έχει δύο ματς λιγότερα από τη Γουότφορντ.
Δε λέει να ξεμπλέξει η Έβερτον, που έχασε με 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και παραμένει σε δύσκολη θέση. Απ’ την άλλη τα «σφυριά» επιμένουν για μια ευρωπαϊκή θέση.
Στο 10ο λεπτό ο Κιν έβαλε σωτήρια την κόντρα στο σουτ του Αντόνιο ενώ στο 13’ η Γουέστ Χαμ έβγαλε απίθανη αντεπίθεση αλλά ο Πίκφορντ πρόλαβε τον Φορνάλς. Στο 29’ ο Ριτσάρλισον απέφυγε τον Φαμπιάνσκι αλλά ο Φρέντερικς τον πρόλαβε σωτήρια, ενώ στο 32’ ο Κρέσγουελ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ. Στο 40ο λεπτό ο Ριτσάρλισον πάτησε περιοχή από αριστερά και προσπάθησε να σκοράρει με το εξωτερικό φάλτσο αλλά έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Στο 43’ ο Αντόνιο απέφυγε τον Πίκφορντ αλλά βγήκε πλάγια δεξιά και το σουτ του σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ.
Στο 59’ το σουτ του Κάλβερτ Λιούιν έξυσε το δοκάρι της Γουέστ Χαμ και στο 53’ ο Χολγκέιτ με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-1. Ωστόσο στο 58’ ο Αντόνιο έφυγε από αριστερά  μόνος του κι έκανε το πλασέ, ο Πίκφορντ έδιωξε με τα πόδια αλλά ο Μπόουεν πήρε το ριμπάουντ και σε κενό τέρμα έγραψε το 2-1. Μάλιστα στο 65ο λεπτό τα «ζαχαρωτά» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κιν με 2η κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί έληξε το ματς ουσιαστικά.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Φρέντερικς, Ζουμά, Ντόουσον, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Μπενραχμά (82’ Γιαρμολένκο), Μπόουεν (70’ Νόουμπλ), Αντόνιο
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κένι, Γκόντφρεϊ, Κιν, Μικολένκο, Ντουκουρέ, Χολγκέιτ, Γκρέι, Ιβόμπι, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν (78’ Γκόρντον)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ