Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ΑΕΚ η δημόσια τοποθέτηση του Άντρου Καραπατάκη, γνωστοποιώντας την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και την προεδρία της ομάδας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν γνώριζαν ούτε και οι πιο στενοί του συνεργάτες. Το ερώτημα όλων ασφαλώς, είναι το τι οδήγησε τον Άντρο Καραπατάκη να φτάσει σ’ αυτό το σημείο.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θεωρεί ότι δεν τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού, βάσει των όσων έχει προσφέρει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο εγωισμός του έχει πληγωθεί και αισθάνεται… μπουχτισμένος με κάποιες καταστάσεις.
Απ’ εκεί και πέρα, συνέβη ένα επεισόδιο έξω από την «Αρένα», μετά το ματς με τον Εθνικό. Συγκεκριμένα, είχαν μαζευτεί έξω από τα αποδυτήρια πάνω από 200 οπαδοί και αποδοκίμαζαν έντονα τους ποδοσφαιριστές.
Ένας απ’ αυτούς, είπε στον Καραπατάκη κατά την έξοδό του πως «περιπαίζουν σε, τρώσιν τα λεφτά σου». Ο Άντρος έγινε έξαλλος και του είπε «έλα να αναλάβεις εσύ». Η λογομαχία έγινε πιο έντονη και λίγο έλειψε να υπάρξει διαπληκτισμός!
Ακολούθως, προέκυψε η γραπτή του τοποθέτηση στα social media. Αντιλαμβάνεται κανείς πως κάτι τέτοιο επηρεάζει αφάνταστα την ΑΕΚ, ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν. Δεν είναι και το ευκολότερο για την ομάδα να συνεχίσει χωρίς τον Άντρο Καραπατάκη, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Οι στενοί του συνεργάτες και τα μέλη της διοίκησης είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες…

Ανδρέας Βεντούρης