Ακόμα είναι στη 2η θέση, αλλά υπάρχει πλέον κάποιες σημαντικές εξελίξεις. Η πρώτη και πιο σπουδαία, είναι η μείωση της διαφοράς στο ελάχιστο που είναι ο ένας βαθμός από την 1η θέση.
Η 2η εξέλιξη, έχει να κάνει με το ότι πλέον ο τίτλος, κρίνεται από τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ και κανενός άλλου.
Με τέσσερις νίκες στα αντίστοιχα τελευταία ματς, γίνονται πρωταθλητές οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αφού συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας με τον Απόλλων.
Άρα λοιπόν, κρατούν την τύχη στα χέρια και στα πόδια τους. Σίγουρα με 12 βαθμούς, επιστρέφουν στην κορυφή του ποδοσφαίρου μας, αλλά με κάποιους άλλους συνδυασμούς, ίσως και να μην χρειαστούν τέσσερις νίκες!
Η ουσία από εδώ και πέρα, είναι να βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι. Το επόμενο είναι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ την 1η Μαΐου ενώ θα προηγηθεί το ΑνόρθωσηΑπόλλων  που ενδεχομένως να σημαίνει πολλά για τη συνέχεια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές:
1.ΑΠΟΕΛΑΕΚ
2.ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ
3.ΑΠΟΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ
4.ΠΑΦΟΣ
FCΑΠΟΕΛ
Ένα πρόγραμμα που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, όμως η δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα με την ταυτόχρονη παρουσία των φιλάθλων που αποδεικνύεται καταλυτική, δικαιούνται στον Αρχάγγελο, να πιστεύουν ότι θα ολοκληρώσουν τη σεζόν, επιστρέφοντας στην κορυφή του ποδοσφαίρου.
Για τη νίκη στο Τσίρειο με τον Άρη, ήρθε μετά από μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία η οποία πιστώνεται στον προπονητή και στους παίκτες.
Η ουσία πλέον, είναι ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη δυναμική συγκριτικά με τους άλλους διεκδικητές και αν επιβεβαιωθεί ότι είναι θέμα χρόνου να «γεμίσει» με τις επιστροφές τότε ίσως αυτή η δυναμική να εδραιωθεί περισσότερο.

Μιχάλης Παπαγεωργίου