Είναι το θέμα που απασχολεί την ΑΕΛ. Η επόμενη μέρα εν όψει της νέας σεζόν και ειδικά με ποιον προπονητή θα κάνει το σχεδιασμό.
Η αποτυχία της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-22 έχει αποδέκτες, με τον τέως προπονητή να χρεώνεται μεγάλο μερίδιο, λόγω των πολλών λανθασμένων καλοκαιρινών μεταγραφών, όμως η ουσία είναι το μέλλον και το παρελθόν.
Σημείο αναφοράς, το μέλλον του Σάββα Παντελίδη. Ο Ελλαδίτης κόουτς παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μείνει η ΑΕΛ, εκτός πρώτης 6άδας και επίσης απέτυχε να οδηγήσει την ομάδα στην πρόκριση σε βάρος της Ομόνοιας φαίνεται να τυγχάνει θετικής εκτίμησης από τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και από άλλα στελέχη της ομάδας.
Ενδεχομένως μάλιστα, να αξιολογηθεί σαν προπονητής ο οποίος μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τη νέα σεζόν που θα βρει την ΑΕΛ στο νέο γήπεδο και με στόχους που φθάνουν στη διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Αν βέβαια θα κληθεί από τον πρόεδρο να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή όχι είναι καθαρά θέμα Ανδρέα Σοφοκλέους, ο οποίος στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα αποφασίσει.