Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ευρεία νίκη της Ανόρθωσης επί του ΑΠΟΕΛ με 4-1. 
Αναλυτικά: 
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είμαι περήφανος για το πρόσωπο που έδειξαν. Ειδικά κάθε φορά που είχαμε διακοπή είχαμε θέματα μετά. Αυτή τη φορά είχαμε τους παραπάνω μαζί μας. Η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Δίκαια πήραμε τη νίκη με απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως το ΑΠΟΕΛ. Τώρα βλέπουμε το κύπελλο που πρέπει να προκριθούμε. Νομίζω αν παίξουμε όπως σήμερα, θα προκριθούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα. Όσοι είδαν το ματς είδαν ένα πολύ καλό παιχνίδι που είχαμε την πλήρη υπεροχή».
Πόσο θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα αυτή η νίκη: «Θα μας βοηθήσει να είμαστε πολύ πιο ανεβασμένοι. Όταν κάνεις αυτή την εμφάνιση και κερδίζεις 4-1 το ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα που είναι πιο κοντά στον πρωτοπόρο, σημαίνει ψυχολογικά οι παίκτες θα είναι πολύ ανεβασμένοι. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το momentum. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά είμαστε αισιόδοξοι
Για τον επαναληπτικό: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να πάρουμε μαζί την πρόκριση. Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά πράγματα. Κάποιοι δημοσιογράφοι βγάζουν προς τα έξω κάποια πράγματα. Εγώ δεν ασχολούμαι, αλλά αυτό το κάνει δύσκολο για την ομάδα. Κάποιοι το κάνουν και σκόπιμα. Πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι δημοσιογράφοι για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Δεν μιλώ μόνο για τον επενδυτή αλλά τα τελευταία τρία χρόνια που είμαστε εδώ. Από τον κορωνοϊό και μετά. Θεωρώ πως η παρουσία μας εδώ είναι απολύτως επιτυχημένη».
Για το πρωτάθλημα: «Δεν πάψαμε να πιστεύουμε για το πρωτάθλημα όσο υπάρχουν πιθανότητες. Βλέπουμε και τον Απόλλωνα στα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει εύκολα παιχνίδια. Δεν σημαίνει επειδή είναι πρώτος θα κερδίζει. Είναι δύσκολα τα ματς. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Απόλλωνας, αλλά εμείς θα το παλέψουμε. Αν παίξουμε έτσι όπως παίξαμε έχουμε πιθανότητες. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».