Μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δυστυχώς πρέπει να συγχαρώ τον αντίπαλο, δυστυχώς άξιζε τη νίκη. Εμείς κάναμε ένα πολύ άσχημο πρώτο μέρος, είχαμε πολλούς παίκτες που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και ήμουν αρκετά θυμωμένος με το πως παίξαμε στο πρώτο μέρος και με την νοοτροπία μας. Αν την συγκρίνω με την νοοτροπία μας την περασμένη βδομάδα που παίζαμε πάνω από 80 λεπτά με δέκα παίκτες και η ένταση ήταν πολύ διαφορετική. Επίσης χάσαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες με κάποιες κακές αποφάσεις από τεχνικής άποψης, με θύμωσε πολύ αυτό. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι αλλά στο πρώτο ήμασταν παθητικοί, δεν επιτεθήκαμε με πίεση και χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Δεν είχαμε την νοοτροπία άλλων αγώνων. Όμως μίλησα με τα παιδιά και είπαμε ότι δεν θα κάνουμε το λάθος να πάμε αναστατωμένοι στα τελευταία παιχνίδια. Τώρα μπορούμε να δείξουμε ότι έχουμε πραγματικό χαρακτήρα και ελπίζω τα παιδιά να το κάνουν».
Για την χρησιμοποίηση του Μπαμπίκα που έγινε νωρίς αναγκαστική αλλαγή: «’Ήταν δύσκολη η χρησιμοποίηση του Μπαμπίκα. Παίζουμε χωρίς καθαρό επιθετικό. Βλέποντας το τώρα ψύχραιμα ίσως να ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του».
Για την χρησιμοποίηση του Γιαγκό στην μεσαία γραμμή: «Μετά το παιχνίδι είμαστε όλοι οι προπονητές, έχουμε όλοι άποψη. Πήραν αυτή την απόφαση,. Αν έβαζε το γκολ ο Γιαγκό στην μεγάλη ευκαιρία ίσως να μιλούσαμε διαφορετικά».