Ο Χάρι Ουίλσον, δήλωσε σε Αγγλικό μέσο ενημέρωσης, ότι παρά τη λήξη του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ στη Φούλαμ, αυτός επιθυμεί να παραμείνει στο Κρέιβεν Κότατζ.
Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, έχει εξασφαλίσει εδώ και λίγες ημέρες την άνοδο της στην Premier League της επόμενης σεζόν, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πρωταγωνιστούν. Ένας από αυτούς είναι και ο Χάρι Ουίλσον, ο οποίος παρότι δανεικός από τη Λίβερπουλ, δείχνει ότι επιθυμεί να παραμείνει στο Κρέιβεν Κότατζ.


Συγκεκριμένα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην άνοδο του Λονδρέζικου συλλόγου, με 10 γκολ και 17 ασίστ, δεν είναι διατεθειμένος να… γυρίσει όλη την Αγγλία, μιας και έχει ήδη δοθεί δανεικός από το 2015, σε Κρου, Χαλ, Ντέρμπι, Μπόρνμουθ και Κάρντιφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρι Ουίλσον.
«Ξέρω τώρα ότι θα είμαι σε έναν σύλλογο στον οποίο θα παίζω για τα επόμενα χρόνια Αυτό ήθελα. Ήθελα κάπου να ηρεμήσω έξω από το γήπεδο για να μπορώ να το απολαμβάνω στο γήπεδο. Η πρώτη μου σεζόν εδώ ήταν υπέροχη, ο σύλλογος ήταν υπέροχος μαζί μου, ταίριαξα καλά με τους συμπαίκτες μου και με διένυσα μια φανταστική χρονιά. Κατάφερα να πετύχω διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ».