Η ΑΕΛ έχει σήμερα τον επαναληπτικό με την Ομόνοια στις 19:00 (Live Balla.com.cy , Primetel 1) στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά.  Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να φύγουν με την πρόκριση από την Λευκωσία και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι μια θέσης για την Ευρώπη.
Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος αν θέλει να έχει συνέχεια η χρονιά της και να έχει ακόμα κίνητρο. Ο Σάββας Παντελίδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί του σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η ΑΕΛ συγκεντρωμένη στον μεγάλο της στόχο.
Μαζί στην προσπάθεια θα έχει περίπου 1500 φίλους της που αναμένεται να πάρουν θέση στην κερκίδα και να στηρίξουν την ομάδα.  Η ΑΕΛ αναμένεται να παραταχτεί με τους Μέγιερι, Σάντος, Μαζάν, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Μεντόγιεβιτς, Παπαφώτης, Τόρες, Έουλερ, Μαρόσα, Τσέποβιτς.

Κίνηση που λέει πολλά…
Χθες, στην τελευταία προπόνηση, βρέθηκαν στον προπονητικό κέντρο ο πρόεδρος της ομάδας μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΦΑΕΛ σε μια κίνηση που δείχνει αρκετά. Η ομάδα παρουσιάζεται αρκετά συσπειρωμένη και το γεγονός ότι έχει την στήριξη του προέδρου της από την μια και την επιστροφή των φίλων της από την άλλη, αποτελεί μια πολύ καλή ένδειξη και για την νέα χρονιά που η ομάδα θα μπει στο καινούργιο της γήπεδο.

Αριστείδου Μιχαήλ