Κάθε βδομάδα περίπου, το ίδιο έργο. Ο Μάζιτς, να γίνεται πρωταγωνιστής στο ποδόσφαιρο μας, από αρνητικής (τις πλείστες φορές) όμως πλευράς.
Μετά την…γκάφα που υπέπεσε βγάζοντας ανακοίνωσης για το φάγωμα των γνωστών διαιτητών και ενώ μπορούσε να βρει άλλο τρόπο να τους τιμωρήσει, ώστε να μην δημιουργήσει τον απόηχο που ακόμα κυριαρχεί, έρχεται η απόφαση του να διαχωρίσει τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου.
Αυτό έχει κάνει ο Σέρβος με την υποτίμηση του ΑΕΚ-Εθνικός, σε αντίθεση με το ΑνόρθωσηΟμόνοια και δικαιολογημένα δέχεται εκ νέου την αμφισβήτηση.
Μία λογική εξήγηση με το αλαλούμ των αποφάσεων του Σέρβου, είναι ότι πιθανόν να έχει πάρει την απόφαση να φύγει με το τέλος της σεζόν και πειραματίζεται με τον τρόπο που πειραματίζεται.
Άλλωστε, στελέχη της ΚΟΠ, τα οποία έχουν κάποια σχέση με το Μάζιτς, προβλέπουν ότι είναι πιο πιθανό το σενάριο αποχώρησης παρά της παραμονής.
Ακόμα και έτσι όμως, ο κύριος Μάζιτς θα πρέπει να φροντίσει να φύγει αν θα φύγει με καλύτερο τρόπο, παρά με όλη αυτή την αμφισβήτηση.