Οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης, στην κάμερα της Cablenet, μετά το τέλος του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, το οποίο βρήκε την «Κυρία» να πετυχαίνει ευρεία νίκη με 4-1.
Αναλυτικά:
«Πολύ μεγάλη εμφάνιση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν δύσκολες 15 μέρες. Κάποια πράγματα είπε και ο προπονητής μας, κάποια είπαμε και εμείς. Ήταν λες και τα όσα ακούγονται, τα όσα ψιθυρίζονται, τσιγκλήσαν τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών. Όταν θίγεις τον εγωισμό της ομάδας, μπαίνει στο γήπεδο έτσι όπως μπήκε σήμερα. Βέβαια, δεν θα μπαίναμε έτσι αν δεν υπήρχε ο κόσμος. Είχαμε απαίτηση από τους οπαδούς να νικήσουμε και με αυτό καταλάβεις πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράς. Επειδή ξέρω πως η επόμενη ερώτηση θα είναι για το πρωτάθλημα, αυτή είναι ερώτηση που θα πρέπει να απαντήσει ο Απόλλωνας από τον Ιανουάριο με την εικόνα του στο γήπεδο. Θα δούμε αν θα είναι ικανή να καλυφθεί η διαφορά όταν θα έρθει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι τόνοι πρέπει να πέσουν άμεσα. Σε τρεις μέρες έχουμε ένα πιο σημαντικό παιχνίδι στο κύπελλο  και πρέπει να προκριθούμε, γιατί όταν ξεκινήσει το ματς θα είμαστε αποκλεισμένοι. Και να τα καταφέρουμε, δεν θα είναι κάτι. Θα είμαστε απλώς στα ημιτελικά. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε».
Tι ήταν αυτό που ενόχλησε και έκανε και λόγο ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Μπορώ να βρω παραδείγματα αλλά θα σας πω έναν. Όταν γράφει μια παρασκηνιακή στήλη για έναν παίκτη μας ότι είναι finished, τι να πω; Είδαμε σήμερα πως ήταν βασικός και ήταν εξαιρετικός. Αναφέρομαι στον Σπύρο Ρισβάνη. Πείτε μου εσείς πως θα ένιωθε μια ομάδα αν αποκαλούσαν τον παίκτη της τελειωμένο. Δείξαμε πως κανένας παίκτης μας δεν είναι τελειωμένος. Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν στο τέλος τις σεζόν, αλλά δείξαμε πως υπολογίζουμε όλους τους παίχτες μας. Τις ανανεώσεις τις χειρίζεται η διοίκηση και ήδη όπως γνωρίζεται έκανε ανανεώσεις. Από εκεί και πέρα, αν θα υπάρξει κάτι, τότε πολύ απλά ανακοινώνεται. Δεν κρατάμε κάτι κρυφό. Όταν κάτι προχωρά το λέμε. Αυτό, δεν σημαίνει πως πρέπει να διαβάζουμε δεξιά και αριστερά ότι βρίσκονται στο στόχαστρο παίκτες μας. Δεν ρίχνω κάπου την ευθύνη, δημοσιογραφικά είναι σωστό. Απλά για τη δική μας την ομάδα γράφονται περισσότερα».