Την δεύτερη κρίση του μέσα στην σεζόν περνά ο Απόλλωνας, με τη διοίκηση για άλλη μια φορά να την αντιμετωπίζει με ψυχραιμία.
Η πρώτη ήταν στο ξεκίνημα της χρονιάς μετά τον αποκλεισμό από την Ζίλινα και τότε ο Νίκος Κίρζης στήριξε τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και εκ του αποτελέσματος πολύ καλά έκανε.
Η δεύτερη κρίση φαντάζει και μεγαλύτερη καθώς αφορά τον μεγάλο στόχο της ομάδας εδώ και 16 χρόνια. Ένα πρωτάθλημα που το είχε σχεδόν κλειδωμένο στην τροπαιοθήκη του, ο Απόλλωνας πάει να το χάσει και μοιραία επήλθε τεράστιος προβληματισμός.
Ο Τσόρνιγκερ έγινε δέκτης έντονης κριτικής από τον κόσμο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν από την διοίκηση να την άμεση απομάκρυνση του αλλά η διοίκηση δεν υπέκυψε στις πιέσεις.
Από την πρώτη στιγμή κινήθηκαν με ψυχραιμία, εκφράστηκε ο προβληματισμός και στην πλευρά του προπονητή αλλά όπως είμαστε σε θέση να ξέρουμε, δεν τέθηκε ποτέ θέμα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.
Ο Νίκος Κίρζης έκανε συστάσεις στον προπονητή αλλά την ίδια στιγμή του τόνισε ότι ακόμα είναι στην κορυφή, όλα είναι στα δικά τους πόδια και καλούνται να ανατρέψουν άμεσα στο κλίμα με διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Η ομάδα έχει την ευκαιρία στην διακοπή να ηρεμήσει. Η διακοπή ήρθε γάντι και ο Τσόρνιγκερ με τους ποδοσφαιριστές καλούνται να δουλέψουν για να παρουσιαστούν καλύτεροι.
Την Κυριακή το πρόγραμμα περιελάβανε αποθεραπεία και ουσιαστικά από την Δευτέρα θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Χρίστος Χρίστου