Στην 6η αγωνιστική έμελλε να έρθει η πρώτη ήττα του Άρη στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων.
Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο Τσίρειο, η ομάδα έδειξε αδυναμίες τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι και μοιραία ήρθε η ήττα που τη διατηρεί στους 45 βαθμούς και στην 3η θέση, με ΑΕΚ και Ανόρθωση να έχουν ένα αγώνα λιγότερο.
Τα… πειράματα του Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν έπιασαν τόπο με την ομάδα να δείχνει… χαμένη σε πολλά σημεία του αγώνα. Για να λέμε την αλήθεια, η ομάδα είναι αναγκασμένη να πηγαίνει σε λύσεις ανάγκης λόγω των σημαντικών απουσιών κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή.
Χάθηκε μια μάχη, όχι όμως ο πόλεμος, με την ομάδα να καλείται να ανασυνταχθεί ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC την Παρασκευή 29 Απριλίου για να μπορέσει να αντιδράσει και να συνεχίσει με αξιώσεις την προσπάθεια για διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεδομένη και πολύ σημαντική η απουσία του Καζού, ο οποίος θα χάσει και τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ανδρέας Ανδρέου