Ο ένθερμος υποστηρικτής του Απόλλωνα, Μιχάλης Βαρελλιτζής, το απόγευμα της Παρασκευής (15/4) επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, γνώρισε τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές από κοντά και έζησε μοναδικές στιγμές.
Αναλυτικά:

«Μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία βίωσε το απόγευμα της Παρασκευής (15/04) ο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας μας Μιχάλης Βαρελλιτζής ο οποίος επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Κολόσσι.
Ο Μιχάλης παρουσιάστηκε εμφανώς συγκινημένος με αφορμή τη γνωριμία του με τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, ξεναγήθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου, είδε τους χώρους όπου εργάζονται καθημερινά οι παίκτες μας και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την υποδοχή την οποία του επεφύλαξαν οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία

Ο Μιχάλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές σαν «προπονητής» ζητώντας τους να κερδίσουν τον επικείμενο αγώνα με αντίπαλο την Πάφο και να φέρουν το πρωτάθλημα στη Λεμεσό τον ερχόμενο Μάιο.

Ακολούθως φωτογραφήθηκε μαζί με τα ινδάλματά του ενώ προτού αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι παρέλαβε μια αναμνηστική φανέλα υπογεγραμμένη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς του χάρισε μία επιπλέον φανέλα αφού όπως αποκάλυψε σε όλους, είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Βαρελλιτζής έχει πολύ μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική και η έκθεση των έργων του θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (15/04, 18:30) στην Αίθουσα Πολιτιστικών του Δημαρχείου Ύψωνα.

Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για τον ίδιο να παραβρεθούν στην έκθεσή του όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού»