Ενημέρωση για την ομάδα Βετεράνων από την Ομόνοια, η οποίοι έκαναν αρχή με τρία στα τρία. 
Αναλυτικά:
«Με τρεις νίκες ξεκίνησε την προσπάθειά της στο Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων η ομάδα Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Για την 1η αγωνιστική επικράτησε 5-0 της ΜΕΑΠ με σκόρερ τους Δημήτρη Μάρη (2), Μανώλη Μανώλη (2) και Χρίστο Χατζηπαντελίδη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε με τους: Πολυβίου (Τ), Μούσκο, Πραξιτέλους, Ποντικό, Χατζηπαντελίδη, Μανώλη, Προκοπίου, Μάρη, Προεστό, Γιατρού, Χρυσό και Χρίστου.
Για τη 2η αγωνιστική πανηγύρισε ευρεία νίκη με 9-1 επί του ΘΟΪ Λακατάμιας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Κώστας Καλοθέου (3), Μανώλης Μανώλη(2) και Δημήτρης Μάρης (4). Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Πολυβίου (Τ) , Λοίζου, Πραξιτέλους, Προεστό, Μούσκο, Καλοθέου, Ποντικό, Πίττα, Μανώλη, Μάρης, Μαύρο, Χρίστου, Μηνά και Προκοπίου.
Την 3η αγωνιστική η ομάδα μας είχε ρεπό.
Τέλος, για την 4η αγωνιστική νίκησε χθες τους Παλαιμάχους της Σολιάς με 4-0, χάρη σε δύο τέρματα του Δημήτρη Μάρη, ένα του Μανώλη Μανώλη και ένα του Γιαννάκη Ποντικού. Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Πολυβίου (Τ), Πραξιτέλους, Ηλία, Μούσκος, Προεστός, Λοίζου, Καλοθέου, Χατζηπαντελίδης, Μάνος, Μάρης, Ποντικός, Προκοπίου, Δημητριάδης, Χρυσός, Χρίστου και Δημητρίου.
ΟΜΟΝΟΙΑ και Χαλκάνορας ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου και θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική που θα γίνει στις 05/05».