Προτού ακόμα ανακοινωθούν (επίσημα) τα ονόματα των διαιτητών που θα αφαιρεθούν από τον κατάλογο της α’ κατηγορίας, προκύπτουν φοβερές εξελίξεις στο παρασκήνιο που ενδεχομένως να ανατρέψουν πλήρως το σκηνικό το οποίο πήγε να διαμορφωθεί το προηγούμενο 24ωρα.
Συγκεκριμένα. Προκύπτει διχασμός των ομάδων. Από τη μία αυτές που επικροτούν την εισήγηση Μάζιτς και από την άλλη, αυτές οι οποίες όχι απλά διαφωνούν παρά μόνο έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην ηγεσία της ΚΟΠ, ότι αν προχωρήσει στην υλοποίηση των εισηγήσεων του Σέρβου χωρίς να τις αιτιολογήσει, τότε θα σημάνει αιτία αμφισβήτησης ακόμα και του Γιώργου Κούμα, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να έχει βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο.
Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, προσπαθεί να βρει τη μέση λύση, όμως φαίνεται να είναι κάθετος ο Μάζιτς στις εισηγήσεις του, θέτοντας ξεκάθαρο θέμα, πως αν δεν προχωρήσει η ΚΟΠ σε έγκριση τους, τότε δεν θα διστάσει να φύγει και μάλιστα αμέσως από την Κύπρο!
Και όλ’ αυτά, ενώ σήμερα είναι η μέρα που θα πρέπει να ανακοινωθούν οι διαιτητές των αγώνων για το Σαββατοκύριακο με τον Μάζιτς, να έχει ήδη προβεί σε ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει την κάθοδο ξένων διαιτητών.