Η Αλκή βρίσκεται στην χειρότερη θέση στην σύγχρονη ιστορία της με αποτέλεσμα να αρχίσει έρανο για να σωθεί. Οι δύο επενδυτές την άφησαν στα κρύα του λουτρού, πέρσι ο Γιώργος Κουττούκης και φέτος ο Άντι Μέτγουικ με αποτέλεσμα να… ανοίξει μια τεράστια οικονομική τρύπα η οποία είναι δύσκολο να κλείσει.
Η ιστοσελίδα μας έψαξε λίγο το θέμα με την οικονομική κατάσταση της «Αθάνατης» και μάθαμε ότι η ομάδα για να σωθεί χρειάζεται ένα ποσό της τάξεως των 350 χιλιάδων ευρώ. Ευελπιστούν μέσα από την οικονομική εκστρατεία να μαζευτεί ένα μεγάλο μέρος αυτού του ποσού, ενώ περιμένουν να ευαισθητοποιηθούν και επιφανείς φίλοι της ομάδας που μπορούν να προσφέρουν.
Στο ποσό που προαναφέραμε συμπεριλαμβάνεται και το έλλειμα της περσινής σεζόν το οποίο ανέρχεται περίπου στις 20 χιλιάδες ευρώ. Για να μειωθεί σε αυτό το ποσό το περσινό έλλειμα έγινε μεγάλη προσπάθεια και καλύφθηκαν περίπου 200 χιλιάδες ευρώ για να βγει η χρονιά μετά την αποχώρηση Κουττούκη.
Για κακή τους τύχη… δεν τους έκατσε ούτε η περίπτωση Μέτγουικ και ότι έπαθαν πέρσι, το έπαθαν και φέτος και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό.
Τα πρώτα δείγματα από την οικονομική εκστρατεία είναι ενθαρρυντικά αλλά περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ

Χρίστος Χρίστου