Ένα ερωτηματικό αποτελεί το αν θα παραμείνει στην Λίβερπουλ ο Σαντιό Μανέ και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.
Ο Σαντιό Μανέ αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον το καλοκαίρι του 2016 έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών. Έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς της επίθεσης της Λίβερπουλ μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, όντας ένας εκ των κορυφαίων στη θέση του παγκοσμίως. Ο ατζέντης του Σενεγαλέζου επιθετικού των «Κόκκινων» μίλησε για το μείζον ζήτημα της ανανέωσης συμβολαίου του πελάτη του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν τίθεται προς το παρόν θέμα συζήτησης περί επέκτασης της συνεργασίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μπιορν Μπέζεμερ, δήλωσε σε Μέσο της Σενεγάλης: «Γενικότερα μιλάμε συχνά με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συζήτηση για το μέλλον του Σαντιό. Θα περιμένουμε ως το τέλος της σεζόν». Το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών το καλοκαίρι, πάντως, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.