Με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα οποία είναι αλήθεια ότι συζητούνται και από φίλους του ΑΠΟΕΛ, αναμένεται πέρα από τη δημόσια τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο τύπου και δυναμική παρέμβαση από τον Πρόδρομο Πετρίδη.|
Ο πρόεδρος, θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία πριν από την τελευταία προπόνηση του αγώνα με τον Άρη και θα τους ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που κάνει η διοίκηση ώστε να υπάρχει θετική ανταπόκριση στο οικονομικό μέρος.
Αναμένεται να τους ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα να μείνει κάποιος εκτεθειμένος, αντίθετα οι συμβατικές υποχρεώσεις θα τηρηθούν όπως συμφωνήθηκαν.
Η καθυστέρηση που υπάρχει στις πληρωμές, είναι συνεπεία και του γεγονότος ότι η ομάδα εδώ και δύο χρόνια δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει έσοδα από την Ευρώπη, κάτι που αποτελεί τεράστιο πλήγμα.
Παρόλα αυτά όμως, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι πληρωμές γίνονται ακόμα και με την καθυστέρηση που παρατηρείται.
Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζεται ενοχλημένος από κάποια γεγονότα και πολύ περισσότερο από εκείνους οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν μείζον θέμα, ότι η διοίκηση δεν πληρώνει στην ώρα της.
Για το λόγο αυτό, θα βγει μπροστά και θα ζητήσει από παίκτες-προπονητές, όπως επικεντρωθούν στις δικές τους υποχρεώσεις, χωρίς να έχουν στο μυαλό, το ενδεχόμενο να χάσουν έστω και ένα ευρώ από τα συμβόλαια τους.