Όπως αναφέρει η αγγλική «Telegraph», οι παίκτες της Τσέλσι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους δικηγόρους και τους ατζέντηδές τους για να βρουν έναν τρόπο να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα σε περίπτωση οικονομικού κραχ.
Η Τσέλσι περνάει δύσκολες ώρες μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με το μέλλον του συλλόγου να μοιάζει αβέβαιο. Μάλιστα, το προσωρινό «πάγωμα» των λογαριασμών του κλαμπ από την Barclays, μπορεί να το οδηγήσει ακόμη και στην πτώχευση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», οι παίκτες των «μπλε» βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους ατζέντηδες και τους δικηγόρους τους με σκοπό να βρεθεί τρόπος να λύσουν τα συμβόλαιά τους, χωρίς να υπάρξουν νομικές συνέπειες για τους ίδιους. Για να μπορέσουν να τερματίσουν τις συμφωνίες τους, οι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν δύο μήνες απλήρωτοι.
Την ίδια ώρα, οι μηνιαίοι μισθοί στην Τσέλσι αγγίζουν τα 28 εκατ. ευρώ και μοιάζει απίθανο να καλυφθούν από τα ταμεία της ομάδας, ενώ το «πάγωμα» των λογαριασμών της δεν επιτρέπει ούτε τον δανεισμό ενός ποσού που θα έδινε μία προσωρινή λύση στο υπάρχον πρόβλημα.