Τα πρώτα μηνύματα για το οικονομικό άνοιγμα προς τον κόσμο, είναι θετικά και φαίνεται ότι είναι καλές οι πιθανότητες να εξαντλήσει την πώληση ακόμα και όλων των λαχνών, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.
Με δεδομένο μάλιστα ότι τα μεγάλα δώρα, είναι προσφορά της χορηγού εταιρείας ( βλέπε Χαράλαμπος Πηλακούτας) αν εισρεύσει το ένα εκατομμύριο ευρώ στις επόμενες βδομάδες, θα είναι μεγάλη οικονομική ανάσα, προκειμένου να βγει στον καλύτερο δυνατό βαθμό η ποδοσφαιρική σεζόν.
Το γεγονός ότι ο κάθε λαχνός πωλείται στα 10 ευρώ, επιτρέπει στον κάθε φίλαθλο-οπαδό να αγοράσει το λαχνό και πλέον όλοι ποντάρουν σε αυτή τη διέξοδο για να πάρει ανάσα η εταιρεία και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα από τον Αρχάγγελο, προκύπτει θετική ένδειξη για το Σκουφέτ και πιθανόν το Βινίσιους ενώ πιθανότητες έχει και ο Οκριασβίλι σε αντίθεση με τον Ντε Βινσέντι.
Θετική εξέλιξη προκύπτει και με το Σάβιτς, ο οποίος ήδη επέστρεψε στις προπονήσεις ενώ ο Καρώ ξεκουράζεται αλλά θα μπει με τη σειρά του στο ρυθμό των προπονήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα.