Απογοητευμένος από τον τρόπο που η ΑΕΚ υπέστη την ήττα απ’ το ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Νταβίντ Καταλά, που στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες προτού δεχθεί το γκολ στις καθυστερήσεις.
-Πρώτο σχόλιο: «Νιώθω πολύ απογοητευμένος για την έκβαση του αγώνα. Χάσαμε ένα παιχνίδι στην τελευταία φάση, δεν μπορείς να δέχεσαι τέτοια γκολ και να χάνεις. Αν θέλουμε να πάμε στην κορυφή, στην πρώτη θέση, οφείλουμε να μην δεχόμαστε μ’ αυτόν τον τρόπο γκολ. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Μπορούσαμε να σκοράρουμε στο 1-0 και στο 1-1. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, να δεχθούμε γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Είμαι πολύ στεναχωρημένος».
-Για την απόδοση της ομάδας του: «Είχαμε πολλές και ξεκάθαρες ευκαιρίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ισοφαριστήκαμε με ένα λάθος, χωρίς να μας φτιάξει φάσεις ο αντίπαλος. Ήταν καλή η απόδοση μας. Πρέπει να δείξουμε τώρα τον χαρακτήρα μας. Η ομάδα είναι εκεί, δεν τα παρατάμε. Τώρα θα πρέπει να επιστρέψουμε δυνατότεροι. Είμαστε στεναχωρημένοι, επικρατεί αναστάτωση, αλλά από αύριο πρέπει να αποκτήσουμε και πάλι αυτοπεποίθηση. Είμαστε ακόμη εδώ».
-Για τα λάθη των παικτών του στα γκολ: «Στο πρώτο γκολ συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ήταν ανεπίτρεπτο, ήταν θέμα συγκέντρωσης. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν μας άξιζε καν η ισοπαλία, αξίζαμε τη νίκη. Τουλάχιστον θα έπρεπε να φύγουμε με το βαθμό της ισοπαλίας».
-Για τη συνέχεια: «Συνεχίζω να πιστεύω για όλα. Πιο πολύ από ποτέ. Πρέπει να πιστέψει κι ο κόσμος, ήταν απίστευτη η συμπαράσταση του στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή του, έχουμε ακόμη οκτώ παιχνίδια και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είναι μια δύσκολη βραδιά, αλλά τον θέλουμε στο πλευρό μας στη συνέχεια».