Στην ισοπαλία με την Πάφος FC, ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να ‘ταν ευχαριστημένος. Ούτε με το «Χ» με την Ανόρθωση. Αυτή τη φορά ωστόσο, με τον ένα βαθμό στο ΓΣΠ μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος.
Όχι απλά γιατί δεν έχασε, αλλά διότι διατήρησε τη διαφορά από το ΑΠΟΕΛ στο +5, βγάζοντας ένα ακόμη δύσκολο ματς, είναι στο +6 από τον Άρη και στο +7 από την ΑΕΚ! Μπορεί να μην νικάει, αλλά όσο περνάνε οι αγωνιστικές και οι αποστάσεις δεν μειώνονται, ασφαλώς είναι κάτι που ευνοεί την ομάδα της Λεμεσού!
Δεν κινδύνεψε σοβαρά στο ΓΣΠ από τους «γαλαζοκίτρινους», διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και θα μπορούσε να έπαιρνε και τη νίκη, εάν ο Αλμπάνης εκμεταλλευόταν την τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκα στο 53’.
Παρεμπιπτόντως, μπράβο στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ που υπερασπίστηκε τον παίκτη του, καθώς, όσο μεγάλη κι αν ήταν η ευκαιρία που έχασε ο Ελλαδίτης, πολύ σωστά τον στήριξε ο Γερμανός τεχνικός.
Εξαιρετική, ηγετική θα λέγαμε εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρομπέρζ, ο οποίος απέδειξε για άλλη μία φορά γιατί θεωρείται ο κορυφαίος αμυντικός στα γήπεδά μας, ενώ οι «γαλάζιοι» είχαν κι άλλους διακριθέντες στην αναμέτρηση στο ΓΣΠ.
Εν κατακλείδι, ο Απόλλων μπορεί άνετα να αισθάνεται κερδισμένος για έναν απλούστατο λόγο: εξακολουθεί να κρατάει τις τύχες του στα δικά του χέρια ώστε να πάρει το πολυπόθητο πρωτάθλημα στον Εναέριο, όπως φωνάζουν οι φίλοι του…

Ανδρέας Βεντούρης