Περίπου μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση του Μίλοραντ Μάζιτς με τους εκπροσώπους ομάδων πρώτης κατηγορίας στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ. Αυτό που απασχόλησε πολύ περισσότερο από καθετί άλλο, ήταν οι παρεμβάσεις του VAR.
Ο Σέρβος αρχιδιαιτητής έδειξε κι ανέλυσε μέσω βίντεο τις σωστές και τις λανθασμένες αποφάσεις που πάρθηκαν σε συγκεκριμένα παιχνίδια κι ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων.
Ο Μάζιτς ανέφερε πως δύσκολα μπορεί να υλοποιηθεί η κάθοδος των ξένων διαιτητών. «Κάναμε πρόοδο. Δύσκολα μπορούμε να φέρουμε ξένους διαιτητές, διότι και τα άλλα πρωταθλήματα είναι στο τελικό τους στάδιο», είπε χαρακτηριστικά κι ακολούθησαν διάφοροι διάλογοι και σας μεταφέρουμε κάποιους εξ αυτών:

-Ρομάν Ντουμπόφ: «Εμείς βάζουμε λεφτά, το επίπεδο των ομάδων είναι πιο ψηλό από των διαιτητών».

-Μάζιτς: «Σε κάποια παιχνίδια το επίπεδο των παικτών είναι πιο ψηλό από των διαιτητών, σε άλλα είναι πιο ψηλό των διαιτητών από τους παίκτες».

-Άντρος Καραπατάκης: «Υπάρχει βελτίωση, όμως έχουμε μεγάλα περιθώρια ακόμη».

-Νίκος Κίρζης: «Να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρούς διαιτητές».

Το παρών τους έδωσαν οι εξής: Πρόδρομος Πετρίδης (ΑΠΟΕΛ), Νίκος Κίρζης (Απόλλων), Άντρος Καραπατάκης (ΑΕΚ), Μαρίνος Μήτρου (Ανόρθωση), Δημήτρης Γρηγόρη (Ομόνοια), Ρομάν Ντουμπόφ (Πάφος FC), Κίκης Φιλίππου (Εθνικός), Κλεάνθης Γεωργιάδης (ΠΑΕΕΚ), Αλέξης Μαυρομμάτης (Ολυμπιακός).
Δεν έδωσαν το παρών τους η ΑΕΛ, ο Άρης και η Δόξα