Δεν είναι με το μέρος του Άνχελ Γκαρσία οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας με την Πάφος FC. Ο Ισπανός μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Άρη και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Υπάρχουν βεβαίως μέρες ακόμη μέχρι το ματς, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς. Θα φανεί στις επόμενες 2-3 προπονήσεις αν υπάρχουν ελπίδες να μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Αν μείνει εκτός, τότε έχει δύο συν… μία επιλογές για το αριστερό άκρο. Οι δύο δεν είναι άγνωστες λύσεις και πρόκειται για τους Εγγλέζου και Τάντι. Η τρίτη είναι ο Παναδέρο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ισπανός προπονητής δοκίμασε τον συμπατριώτη του στη θέση του αριστερού μπακ στο δίτερμα στην προπόνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, καθώς ο Εγγλέζου είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα λόγω της ασθένειας που πέρασε.
Η… λογική λέει πως ο Νικόλας είναι το φαβορί, με το σκηνικό να  ξεκαθαρίζει ενδεχομένως στις επόμενες προπονήσεις. Στο μεταξύ, έχει ήδη επιστρέψει ο Ροσάλες που δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών στο δεύτερο ματς της Εθνικής του, ενώ αναμένεται να πράξουν το ίδιο την Τετάρτη οι Μιλίτσεβιτς, Τούμπας και Ναούμ.

Ανδρέας Βεντούρης