Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ολλανδία και Γερμανία σε ένα φιλικό που θύμισε παλιές μεγάλες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Στο 6ο λεπτό μετά από σέντρα του Ντεπάι, ο Κοουπμάινερς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Νόιερ του είπε όχι και στο 12’ ο Μίλερ κοντρόλαρε όμορφα με το στήθος κι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ. Στο 35’ ο Ντεπάι βρήκε τον Μάλεν στο πέναλτι αλλά το σουτ του άσου της Ντόρτμουντ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 45+1’ ο Μουσιάλα σέντραρε από αριστερά, ο Χάβερτς πάτησε στον Μίλερ κι εκείνος πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1.
Στο 48’ το σουτ του Ράουμ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 68’ ο Ντε Γιονγκ άνοιξε δεξιά στον Ντάμφρις που γύρισε με κεφαλιά στον Μπερχβάιν κι εκείνος με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1. Στο 71΄η Ολλανδία κέρδισε πέναλτι το οποί ο ρέφερι πήρε πίσω στη συνέχεια.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φλέκεν, Μπλιντ, Φαν Ντάικ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Μαλάτσια (74’ Ακέ), Κοουπμάινερς (46’ Βαϊνάλντουμ), Ντε Γιονγκ, Μπερχάους (58’ Κλάασεν), Ντεπάι, Μάλεν (58’ Μπερχβάιν).
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Ρίντιγκερ, Κέρερ (79’ Χένρικς), Ράουμ (86’ Γκίντερ), Σλότερμπεκ, Γκιντογκάν, Χάβερτς (69’ Μπραντ), Μίλερ, Μουσιάλα (69’ Νοϊχάους), Βέρνερ (80’ Ενμετσά), Σανέ (86’ Ντράξλερ)