Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ελβετίας, παραχώρησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοέλ Μολ.
Για την μεταγραφή του στην Πάφος FC: «Ήταν ένα πολύ περιπετειώδες βήμα και ίσως ήταν λίγο πρόωρο από αθλητική άποψη. Αλλά ήμουν νέος και ήθελα πολύ να παίξω. Ήξερα κάποιους συλλόγους στην Κύπρο και ήξερα ότι οι κορυφαίες ομάδες παίζουν στην Ευρώπη. Επιπλέον, η προσφορά ήταν επίσης οικονομικά κατάλληλη».
Για το πως ζει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: «Στην Κύπρο, όλοι βλέπουν ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά φανατικοί. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταδίδονται σε κάθε εστιατόριο και μπαρ. Το επίπεδο των κορυφαίων συλλόγων είναι πολύ καλό. Υπάρχουν επίσης πολλά χρήματα και πολλή καρδιά και ψυχή. Ωστόσο, δεν μου αρέσει η φιλοσοφία πολλών συλλόγων εδώ στην Κύπρο».
Για το λόγο που δεν του αρέσει η φιλοσοφία των ομάδων: «Η συνέπεια είναι ξένη λέξη. Οι ομάδες είναι απίστευτα παρορμητικές. Αν δεν έχουν επιτευχθεί όλοι οι στόχοι, ολόκληρη η ομάδα θα ανατραπεί το καλοκαίρι».
Aν είναι αυτό το γεγονός πως έχει παίξει σε τέσσερις ομάδες τα τελευταία τρία χρόνια: «Ναι, έχει να κάνει με αυτό. Η Πάφος FC ήταν η πρώτη μου ομάδα. Έπαιξα καλά εκεί και μετά από ένα χρόνο κατάφερα να μετακομίσω στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Απόλλων Λεμεσού. Εκεί σύντομα έγινα βασικός και το νέο συμβόλαιο ήταν ήδη έτοιμο. Αλλά μετά είχα ένα τραύμα στο πρόσωπο και ήμουν εκτός. Ως αποτέλεσμα, απομακρύνθηκα από την ομάδα και αντικαταστάθηκα από έναν άλλο τερματοφύλακα. Αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ στην Ελβετία. Αλλά εδώ στην Κύπρο, αυτό είναι φυσιολογικό. Ως εκ τούτου, έλυσα πρόωρα το συμβόλαιό μου και πήγα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Εκεί, ωστόσο, ο προπονητής απολύθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ολόκληρη η ομάδα ανατράπηκε ξανά. Ευτυχώς, πήρα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας».
Για τους στόχους του: «Θέλω πραγματικά να κάνω ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός το καλοκαίρι. Με την ομάδα μου αυτή τη στιγμή παίζω στο γκρουπ του υποβιβασμού. Δεν είναι εκεί που θέλω να παίζω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλω να μετακινηθώ το καλοκαίρι, είτε σε μια κορυφαία ομάδα στην Κύπρο, όπου μπορώ να παίξω και ευρωπαϊκά παιχνίδια, ή να επιστρέψω στην Ελβετία».