Η Marca παρουσίασε τις μικτές ετήσιες απολαβές των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της La Liga και όπως προκύπτει πρόκειται για τρεις παίκτες που δεν χαίρουν της εκτίμησης των ομάδων τους.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος εισπράττει 34.000.000 ευρώ από τη Ρεάλ κάθε σεζόν για να κάθεται στον πάγκο και να διασταυρώνει τα ξίφη του με προπονητές, δημοσιογράφους και φιλάθλους.
Από κοντά και ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος αμείβεται με 30.000.000 το χρόνο για να γεμίζει το χρόνο των γιατρών και φυσιοθεραπευτών του συλλόγου.
Τα ίδια χρήματα με τον Βέλγο επιθετικό εισπράττει ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ουσιαστικά εκδιώχθηκε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα με διετή δανεισμό στην Ατλέτικο.
Στην 4η θέση βρίσκεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κάνει απόσβεση τον πακτωλό χρημάτων με τον οποίο αμείβεται, ο Καρίμ Μπενζεμά με 24.000.000.
Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, έχει συμβόλαιο με 1.000.000 λιγότερο από τον αντίπαλό του και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Καταλανών.
Ο Τόνι Κρόος αμείβεται με 22.000.000 μικτά το χρόνο, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη Ρεάλ.
Το top-10 συμπληρώνεται από τέσσερις παίκτες των τριών μεγάλων της κατηγορίας, με συμβόλαιο 20.000.000: οι «παλιοσειρές» Τζόρντι Άλμπα και Λούκα Μόντριτς, ο «κέρβερος» Γιαν Όμπλακ και ο «νεοφερμένος» Ντάβιντ Αλάμπα.