Ξέσπασε για άλλη μια φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ.
Ο Γεωργιανός προπονητής δήλωσε τα ακόλουθα:

«Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, καλό παιχνίδι και αυτοί που το παρακολούθησαν ικανοποιήθηκαν. Το 2-1 μας δίνει την ευκαιρία στην έδρα μας να το ανατρέψουμε και να προκριθούμε. Τα πράγματα δεν είναι μόνο αυτά. Δυστυχώς όλο το γήπεδο έβριζε 90 λεπτά έναν ποδοσφαιριστή και δεν υπάρχει κάποιος να πει κάτι, να αντιδράσει. Μας έβριζαν κι εμάς και ρωτήσαμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Σε τέτοιες περίπτωσεις στην Αγγλία όταν έπαιζα εγώ ήταν διαφορετικά. Κάποιοι άνθρωποι είναι αηδιαστικοί, λυπάσαι να τους βλέπεις και για 90 λεπτά σου βρίζουν την μάνα σου, την γυναίκα σου και την κόρη σου. Μπορεί να είναι η αποστολή τους να το κάνουν, να τους λένε να το κάνουν. Ότι έγινε στο παιχνίδι έγινε. Δεν είναι ευχάριστο να χάνεις αλλά με αυτό το σκορ έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την ανατροπή».
Επηρέασε όλο αυτό τον Ουάρντα και τους υπόλοιπους; «Δεν είπα ότι επηρέασε, απλά δεν είναι φυσιολογικό, δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο αυτό. Ένας υπεύθυνος να πάει να κάνει μια ανακοίνωση, ΄έστω για τυπικούς λόγους, όχι ότι θα σταματήσουν αυτοί οι κκιλίτζιροι που κάθονταν πίσω από τον πάγκο μας, αλλά να γίνει μια ανακοίνωση. Κάποιος θα πει ότι είναι φίλαθλοι και δικαιούνται. Τι δικαιούνται; Εμάς μας τιμώρησαν τον παίκτη. Έρχεται ο κάθε άχρηστος να ξεσπάει στους άλλους. Το χειρότερο είναι ότι δεν τους λέει κανείς τίποτα».
Το γρήγορο γκολ που δεχθήκατε επηρέασε; «Ήταν πρόβλημα αλλά βάλαμε κι εμείς γρήγορα γκολ και όπως κύλησε το παιχνίδι μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και για την μάχη στο πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιοι πλησιάζουν, κάποιοι απομακρύνονται, κάποιοι ελπίζουν και έτσι πάει. Έχει ενδιαφέρον. Δεν παίζεται μόνο η Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα».