Αν και αυτό δεν προσφέρει κανέναν βαθμό στο «σακούλι», τουλάχιστον η Έβερτον άκουσε από την Επιτροπή Διαιτησίας ν’ απολογείται για την λανθασμένη διαιτητική απόφαση στο χέρι που έκανε ο Ρόδρι στην περιοχή, στην ήττα (1-0) από την Μάντσεστερ Σίτι.
Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έμεινε να εκφράζει τρομερά παράπονα προς τη διαιτησία μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους «πολίτες» όταν ο Ρόδρι στο 85ο λεπτό έκανε χέρι στην περιοχή και ούτε ο ρέφερι το αντιλήφθηκε, αλλά ούτε και ο VAR του είπε να το ξαναδεί στο βίντεο.
Οι πρωτοπόροι της Premier League έφυγαν από το «Γκούντισον Παρκ» παίρνοντας όλους τους βαθμούς του αγώνα με τεράστια δυσκολία χάρη σε γκολ του Φόντεν και η Επιτροπή Διαιτησίας επικοινώνησε με την Έβερτον.
Ο γενικός διευθυντής της PGMOL, Μάικ Ράιλι, μίλησε με τόσο με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Μπιλ Κενράιτ, όσο και με τον κόουτς, Φρανκ Λάμπαρντ, ώστε ν’ απολογηθεί για την λανθασμένη διαιτητική απόφαση, αν και αυτό φυσικά δεν δίνει στον σύλλογο τον βαθμό που άξιζε να πάρει από το ματς…