Τα δεδομένα στο θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα. Η περίπτωση του Νταβίντ Μπαντία έμοιαζε χθες απομακρυσμένη, καθώς προέκυψε οικονομική διαφορά με τον Εθνικό στο θέμα της αποζημίωσης.
Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η υπόθεση του Ισπανού τεχνικού παραμένει ανοικτή. Είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει η ομάδα της Λάρνακας με νέα πρόταση, η οποία θα ικανοποιεί την αντίστοιχη της Άχνας και να κλείσει θετικά το θέμα.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπαντία αποτελεί την πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα και το παλεύει ώστε να βρεθεί η… χρυσή τομή και να του δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Εάν δεν προχωρήσει ούτε σήμερα, τότε πιθανότατα θα στραφεί οριστικά σε άλλη λύση.
Όσον αφορά την περίπτωση του Ντούσαν Κέρκεζ, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Ρόκα είχε χθες το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βόσνιο προπονητή, ωστόσο δεν υπήρξε νεότερη επαφή μεταξύ τους.
Ο Κέρκεζ θέλει οπωσδήποτε κλειστό συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν και… βλέπουμε. Όσον αφορά το τεχνικό του επιτελείο, δεν είναι αρνητικός να πάει στην ΑΕΚ με 1-2… δικούς του, φτάνει το καλοκαίρι να συζητηθεί ξανά το θέμα όσον αφορά τη σύνθεση του τεχνικού τιμ.
Από τη στιγμή όμως που δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία με τον Κέρκεζ μετά τη χθεσινή, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρόκα θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Μπαντία, η υπόθεση του οποίου παραμένει-επαναλαμβάνουμε-ανοικτή.

Ανδρέας Βεντούρης