Γιατί φεύγει ο Μιχάλης; Ο απόηχος είναι μεγάλος εν μέσω πληροφοριών που θέλουν τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών, να έχει από καιρό λάβει την απόφαση του για την οποία ήταν ενημερωμένοι και άλλοι στην ΚΟΠ.
Ανεπίσημα πάντα, αφήνεται να νοηθεί ότι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου δεν συμφωνούσε με το υφιστάμενο καθεστώς στην ομάδα και πιο πολύ έλεγε ότι με τη σημερινή τεχνική ηγεσία καταγράφηκαν μόνο αρνητικά αποτελέσματα και εμφανίσεις που έπρεπε να έφερναν και τις αλλαγές.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε και να μάθουμε, πως θα αντιδράσει ο πρόεδρος της ΚΟΠ που είχε μέχρι πρόσφατα πολύ καλή σχέση και συνεργασία με τον Μιχάλη ενώ τονίζουμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες, μακριά από την Εθνική, είναι και ο Σάββας Κωνσταντίνου ο οποίος όπως μαθαίνουμε, δεν έχει την καλύτερη σχέση με το Νίκο Κωστένογλου.
Ο Ελλαδίτης προπονητής, που πιθανόν όμως να διανύει τις τελευταίες του μέρες στον πάγκο της ομάδας. Εκτός αν καταφέρει με την Εσθονία να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε στους 15 σχεδόν μήνες που είναι ομοσπονδιακός προπονητής!