Κάλεσμα στον κόσμο της Πάφος FC κάνει η διοίκηση της ομάδας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ανόρθωση.
Η ανακοίνωση: Το Σάββατο 19/03 στις 19:00 η ομάδα μας υποδέχεται την Ανόρθωση Αμμοχώστου για τον τρίτο αγώνα των Playoffs! Με τη δική σας παρουσία και στήριξη, σε ένα ακόμα γεμάτο απο Παφίτες Στέλιος Κυριακίδης θα διεκδικήσουμε τη νίκη!!!
Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια:
€15 Adults / €10 Students / €1 Children
Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας μας, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.pafosfc.com.cy επιλογή TICKETS και στα εκδοτήρια του Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. / Purchase your tickets at our Team’s offices in the roundabout of Tombs of the Kings Archeological site daily or online on www.pafosfc.com.cy TICKETS option or at the Ticket Boxes of the Stadium before the kick off.
Εκμεταλλευτειτε την ειδική προσφορά της Διοίκησης της ομάδας μας και προμηθευτείτε την Κάρτα Playoffs για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες μόνο με €2️⃣5️⃣ !!! (Οι κανονικές Κάρτες Διαρκείας επίσης ισχύουν).
ℹ️ Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου μας κοινού και λόγω της μεγάλης ζήτησης, μπορείτε να προμηθευτείτε Κάρτες Playoffs καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 18/03 απο τα γραφεία της ομάδας μας!!!