Ο Κύπριος τεχνικός της Πέγειας 2014, Αλέξης Γαρπόζης, καταθέτει στην ιστοσελίδα μας, balla.com.cy, την άποψή του για το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας και την εξέλιξη της μάχης του τίτλου.

-Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας;
«Σπάνια έχουμε περισσότερες από δύο ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και να διεκδικούν και οι έξι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι περισσότεροι οι βαθμοί που χάνονται παρά αυτοί που κερδίζονται. Από την Ανόρθωση και πάνω, αν και είναι λίγες οι πιθανότητές της, μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Είναι συναρπαστικό, καμιά φορά βγαίνουν τα λόγια για κατανάλωση αλλά φέτος είναι πραγματικά εντυπωσιακό».

-Ποια η άποψή σου για τη μάχη του τίτλου;
«Ο Απόλλωνας ήταν η πιο σταθερή ομάδα στην πρώτη φάση. Τα αποτελέσματα των πρώτων δύο αγώνων στα  πλέι οφ δεν ήταν αρνητικά αλλά θετικά, λαμβάνοντας υπόψη τις εμφανίσεις του. Κοντά στον Απόλλωνα είναι το ΑΠΟΕΛ λόγω ονόματος και δεν διαγράφω την ΑΕΚ. Άδικα έχασε από το ΑΠΟΕΛ. Θα κοντράρουν τον Απόλλωνα ως το τέλος. Ας μη ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ νίκησε τον Απόλλωνα δύο φορές. Πιστεύω θα πάμε ως το τέλος για όλα. Για τον τίτλο, για το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Θα φτάσουμε πιστεύω στην 28η ή 29ή και θα συζητούμε τα ίδια».

Ανδρέας Βεντούρης