Το διήμερο ρεπό τους απολαμβάνουν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, οι οποίοι θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις την Δευτέρα.
Ο Νιλ Λένον, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε σήμερα στο Δασάκι μαζί με τον βοηθό του Γκάρι Πάρκερ και τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Σίμο Ταραπουλούζη, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνική Ελπίδων με την Λευκορωσία, θα έχει δεδομένα δυο επιπλέον επιλογές.
Πρόκειται για τον Μιξ Ντίσκερουντ, ο οποίος από την αρχή σχεδόν της εβδομάδας προπονείται κανονικά, όπως και τον Φαμπιάνο, ο οποίος επίσης συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για την επανέναρξη.
Όσον αφορά τον Μάρκο Τσέποβιτς, θα προσπαθήσει από βδομάδας να ανεβάσει ρυθμό και εκτιμάται ότι θα προλάβει κι αυτός. Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Σέχου, με τις πιθανότητες για να είναι διαθέσιμος, να μην είναι με το μέρος του.
Σταδιακά θα επιστρέψουν στο «Ηλ. Πούλλος» μέχρι και την Πέμπτη οι διεθνείς, Κύπριοι (Παπουλής, Κακουλλής, Παναγιώτου, Χαραλάμπους) και ξένοι (Λανγκ, Μπασιρού, Ουζόχο).