Η Ομόνοια δημοσίευσε βίντεο με δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Νιλ Λένον, στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι ένας εκτός έδρας αγώνας κυπέλλυ και τον περιμένω να είναι έντονος, δυνατός με καλό τέμπο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Ξεκουράσαμε πολλούς παίκτες με τη Δόξα. Δώσαμε την ευκαιρία σε νεαρούς και διατηρήσαμε φρέσκους κάποιους έμπειρους.
Η ΑΕΛ θα έχει το ίδιο κίνητρο με μας. Είμαστε μεγάλος Σύλλογος με ιστορία και παράδοση. Είμαστε οι πρόσφατοι πρωταθλητές και το κύπελλο είναι η καλύτερη πιθανότητα που έχουμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι και είναι δουλειά μου να έχουμε έτοιμους τους παίκτες. Ανεξάρτητο το πως θα προσεγγίσει τον αγώνα η ΑΕΛ, μπορώ να ελέγξω το πως η Ομόνοια θα προσεγγίσει τον αγώνα».
Για τις αλλαγές που θα κάνει: «Ναι, θα έχουμε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τη Δόξα. Ο Γιαν επανέρχεται, ίσως ο Έκτορ και ο Φαμπιάνο. Μερικοί έμπειροι παίκτες όπως ο Έρικ, θα δούμε πως νιώθουν. Ο Μιξ είχε πολύ καλή προπόνηση χτες (Κυριακή). Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τους έμπειρους παίκτες. Είναι φρέσκοι, δεν είχαν την κούραση ενός αγώνα στο τέλος της βδομάδας και ήταν καλό που είδα νεαρούς. Ο Κακουλλής τα πήγε καλά, ο Μάξι πήρε 90λεπτο κάτι το οποίο χρειαζόταν».
Για το ντεμπούτο του: «Το αγάπησα. Ήταν πολύ περήφανη στιγμή για μένα. Ήταν σπουδαία εμπειρία. Είναι μια ωραία και μεγάλη πρόκληση. Το Σάββατο ένιωσα πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της Ομόνοιας».
Μήνυμα στον κόσμο: «Να κάνετε πολύ θόρυβο, να είστε στο πλευρό της ομάδας. Θα κάνουμε τα πάντα για ένα πετυχημένο βράδυ για τους οπαδούς μας».