Μετά το ξέσπασμα του Τιμούρ Κετσπάγια για τις βρισιές πίσω από τον πάγκο, ο Σωφρόνης Αυγουστή ρωτήθηκε για το πως βιώνει ο ίδιος αντίστοιχες συμπεριφορές σε εκτός έδρας αγώνες.
Η χαρακτηριστική τοποθέτηση: «Δεν είναι το καλύτερο για τον κάθε προπονητή να ακούει τα πάντα. Για τη γυναίκα του, για τα παιδιά του. Εγώ είμαι πρώτο τραπέζι πίστα. Τα ακούω σε όλα τα γήπεδα. Ο Ουάρντα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι του και όχι να δημιουργεί ένταση».
Για τον αγώνα: «Υπήρχε ένταση και ρυθμός στο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε νωρίς στο παιχνίδι. Μπορούσαμε εύκολα να το κάνουμε 2-0 και να πάρουμε σοβαρό προβάδισμα. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και συγκεντρωνόμαστε στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα όμως θα πρέπει να πάμε για να σφραγίσουμε την πρόκριση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε. Αυτό είναι που θέλω να βλέπω από τους ποδοσφαιριστές. Παίξαμε γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν με χαροποιεί είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες».
Για τις ευκαιρίες: «Κάθε προπονητής θέλει η ομάδα του να βάζει όσο πιο πολλά γκολ γίνεται. Θέλαμε περισσότερα γκολ για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για μας».
Για το 2-1 και την προσέγγιση που θα έχει η ομάδα στον επαναληπτικό: «Η προσέγγιση είναι μια. Μόνο η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη».
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση: «Αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Από τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να γουστάρουν οι ποδοσφαιριστές».
Για τον Ντογκαλά: «Είναι δύσκολο να παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Είναι σε καλό δρόμο οι Ντανίλο και Ντε Βινσέντι και θα μας δώσουν λύσεις».