Για τον αγώνα με την Ανόρθωση, το επικείμενο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ κι ότι αφορά τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.
-Για το ματς: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Διατήρησε τις βαθμολογικές διαφορές όπως ήταν. Θα είναι δύσκολη διαδρομή για όλους. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Λευκωσία. Δεν ήταν το ίδιο παιχνίδι με την α’ φάση. Χθες ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ. Κάναμε το καλύτερο ημίχρονο εδώ και λίγες βδομάδες. Συνεχίζουμε. Είμαστε αήττητοι εδώ και 9 αγωνιστικές. Δεν θα μας διαταράξει την ηρεμία που έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε χωρίς να παρασυρθούμε από δημοσιεύματα και τοποθετήσεις για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη στο ΓΣΠ.
-Για τις τέσσερεις σερί ισοπαλίες: «Είναι αλήθεια ότι πρέπει να νικάς για να προχωράς. Βλέπετε όμως ότι εδώ και ένα μήνα, το -7 έγινε -5. Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, κάθε βδομάδα υπάρχει εναλλαγή. Πιστεύουμε στην ομάδα, είμαστε πολύ ήρεμοι και θα πάμε στο ΓΣΠ για να παλέψουμε. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε το ΑΠΟΕΛ».
-Για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών: «Μας χαροποίησε η άνοδος του Νταμπό. Του Ντιγκινί, του Ζράντι. Ο Γιοβάνοβιτς είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν. Είδαμε τον Κολ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι μετά από αρκετές βδομάδες.
-Για τα όσα δήλωσε ο Τσόρνιγκερ: «Δεν ήταν κριτική για τον κόσμο, ήταν κάλεσμα. Ίσως είναι ο χαρακτήρας του, κάτι ασυνήθιστο για τα κυπριακά δεδομένα. Είναι ένας κυνικός άνθρωπος, ότι αισθάνεται το εξωτερικεύει. Πιστεύει πολύ στο ομαδικό πνεύμα, ήταν το πρώτο πράγμα που θέλησε να περάσει στο Κολόσσι. Ίσως το μήνυμά του να παρερμηνεύτηκε. Δεν θεωρούμε ότι είναι υπό πίεση. Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξουν τον προπονητή μας».
-Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι μια χαρά ο Ρομπέρζ. Έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς».