Ο Ρονάλντο έγινε έξαλλος με τον διαιτητή του αγώνα με την Ατλέτικο μετά το γκολ του Λόντι, δείχνοντάς του να βάλει γυαλιά για να βλέπει καλύτερα, αφού στη Γιουνάιτεντ φώναξαν για φάουλ νωρίτερα. Χωρίς τρόπαιο ο CR7 για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολόκληρωσε το παιχνίδι με την Ατλέτικο χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια, κάτι που συμβαίνει μόλις για 3η φορά στην καριέρα του CR7 σε επίπεδο Champions League μετά από τα ματς με Παναθηναϊκό (2003) και Μπαρτσελόνα (2011). Για τον ίδιο ήταν μια εφιαλτική βραδιά, όπως και συνολικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε εκτός συνέχειας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά το 1-0 των ροχιμπλάνκος στο Ολντ Τράφορντ.
Στις τάξεις της αγγλικής ομάδας φωνάζουν για τη φάση του γκολ του Λόντι, αφού θεωρούν πως έγινε φάουλ στον Ελάνγκα στην απέναντι πλευρά του γηπέδου, επομένως δεν θα έπρεπε να έχέι κατακυρωθεί το τέρμα. Ο Ρονάλντο ήταν έξαλλος με τον διαιτητή, δείχνοντάς του να βάλει γυαλιά για να βλέπει καλύτερα, ενώ έλεγε και διάφορα… γαλλικά εκείνη την στιγμή.
Εξάλλου, για τον Ρονάλντο είναι η πρώτη φορά που θα τελειώσει μια σεζόν χωρίς τρόπαιο μετά από 12 χρόνια, αφού είχε να του συμβεί αυτό από την πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009/10. Η επιστροφή του στο Θέατρο των Ονείρων δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμενε και πολλοί περιμένουν τις κινήσεις του το καλοκαίρι. Πλέον, έχει μείνει μονάχα ανοικτός ο στόχος της τετράδας, αλλά δεδομένα ο CR7 δεν θα διεκδικήσει κάποιον τίτλο την τρέχουσα σεζόν.