Η χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ξεχάσει πως είναι το συναίσθημα της ήττας όταν αγωνίζεται εντός έδρας, διατηρώντας ένα αήττητο σερί 18 αγώνων που ξεκινάει από το Μάρτιο του 2019.
Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Τόμας Σούτσεκ ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει και να κρατήσει την ισοπαλία απέναντι στην Τσεχία, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κάρντιφ.
Ίσως το αποτέλεσμα να μην έχει σημασία καθώς μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι όμως για την παρέα του Μπέιλ σήμαινε κάτι παραπάνω. Για ακόμη ένα παιχνίδι, οι «δράκοι» κατάφεραν να μην ηττηθούν στην έδρα τους διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στους 18 αγώνες.
Αυτό το σερί ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2019 και τη νίκη απέναντι στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την μοναδική ήττα των Ουαλών εντός των συνόρων να χρονολογείται στις 16 Νοεμβρίου του 2018 από την Δανία.
Επόμενος στόχος για την ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, σε έναν τελικό που θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα σε Σκωτία και Ουκρανία, με την αναμέτρηση των δύο να μην έχει λάβει ακόμη ημερομηνία διεξαγωγής λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης.